Armele ultrasecrete ale lui PUTIN provoaca PANICA. „Imposibil de detectat si de distrus”

0 13

Bazându-se pe un raport al unui institut de strategie şi cercetare, publicaţia britanică The Sun atrage atenţia că noile submarine atomice ale Rusiei reprezintă o adevărată ameninţare pentru Europa şi nu numai.

„NATO nu are nicio şansă împotriva armei ruseşti supersecrete. Submarinele nucleare ruseşti sunt aproape imposibil de detectat şi greu de contracarat. Putin nu are o flota uriaşă de submarine, însă aceasta este foarte mobilă, capabilă să lanseze rachete nucleare spre orice punct al lumii”, scrie publicaţia.

Astăzi, patrulele submarine ale lui Putin se pot ascunde oriunde. Ceea ce este mai îngrijorător este că acestea patrulează în apropierea bazei navale Faslane, Scoţia.

Conform datelor publicaţiei, preluate de la Center for Strategic and Internaţional Studies, Rusia construieşte un mare număr de submarine capabile să se scufunde la adâncimi de câteva mii de metri.

„Nu e nevoie ca un om să aibă o imaginaţie bogată pentru a îşi da seama cam la ce folosesc aceste maşinării de transport rachete nucleare. Noile submarine nucleare ale Rusiei se mişcă aproape fără zgomot, fiind echipate cu cele mai moderne sisteme defensive, făcând nu doar că submarinul să rămână invizibil pentru adversar, ci şi să paralizeze toate sistemele de detectare ale acestuia.

„Aceasta este cea mai ascunsă parte a flotei de submarine a Rusiei. Aceasta nici măcar nu este sub comanda Ministerului Apărării, ci este condusă de un grup special de oameni din cadrul ministerului.

Recomandari