Arestată pentru că a lăsat mai mulți străini să-i mângâie organele genitale

0 58

O artistă care a invitat mai mulți străini să-i mângâie organele genitale în public a fost arestată în Piața Trafalgar din Londra, Anglia.

Femeia a călătorit în mai multe orașe europene, precum Amsterdam și Dusseldorf, unde a organizat demonstrații stradale. Proiectul ei se numește „Mirror Box” și, potrivitmirror.co.uk, este menit să promoveze dreptul femeilor de a nu fi atinse.

Artista îndeamnă străinii să-i atingă sânii și organele genitale

Deși în Amsterdam și Dusseldorf nu a întâmpinat probleme, în Piața Trafalgar a fost ridicată de autorități. „Eram în Piața Trafalgar și a venit poliția și mi-a spus că ceea ce fac este împotriva legii și că trebuie să merg cu ei la secție. Am stat acolo 24 de ore, mai întâi la o secție, iar apoi la o alta, unde a trebuit să plătesc o amendă substanțială”, a relatat artista Milo Moire.

Femeia a explicat că nu s-a așteptat la o astfel de reacție din partea autorităților londoneze, după ce proiectul ei nu a întâmpinat astfel de obstacole în Amsterdam și Dusseldorf. „În Amsterdam a fost foarte diferit – sunt mult mai liberi în ceea ce privește sexualitatea. Dar în Londra a fost mult mai strict – prea strict cred. Ei nu înțeleg acest tip de prestație”, a declarat.

Înainte să fie ridicată de polițiști, Milo Moire spune că proiectul ei dădea rezultate printre pietonii din Piața Trafalgar. „Era foarte interesant să văd multe femei, care erau acolo de mult timp, privind, părând interesate. Nu pot să mă uit în jur tot timpul – trebuie să mă concentrez, pentru că ar putea fi periculos pentru mine. Dar am avut senzația că oamenii erau interesați. Apoi câteva mame au sunat la poliție, cred că pentru că s-au simțit ofensate. Asta nu mă va opri. Este un risc, dar un risc pe care mi-l asum”, a mai explicat.

Proiectul lui Milo vine în sprijinul drepturilor femeii

„Sunt astăzi aici pentru drepturile femeii și pentru autodeterminarea sexuală. Femeile au o sexualitate, la fel ca și bărbații. Cu toate acestea, femeile nu decid pentru ele însele când și cum vor să fie atinse și când nu vor. Astăzi, aveți șansa să atingeți cutia pentru treizeci de secunde. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie”, a spus artista în timpul desfășurării proiectului.

Recomandari