„Apocalipsa” după coronavirus! Cum arată acum străzile din Wuhan, epicentrul epidemiei care a răpus peste 2.500 de oameni. Video

Epidemia de coronavirus a ajuns până în Europa. Două focare de infecție au apărut în nordul Italiei, motiv pentru care „Cizma” se află în carantină. Cum toată atenția s-a mutat acum în Europa, locul unde a izbucnit epidemia a rămas cumva departe de ochii presei. Cu toate acestea, imaginile din provincia Hubei, acolo unde a fost epicentrul epidemiei, sunt extrem de tragice.

Cum arată acum orașul Wuhan, „epicentrul” epidemiei de coronavirus

Din imaginile adunate de Fanatik, se poate vedea cum arată în aceste zile orașul Wuhan. Astfel, orașul arată la fel ca în filmele apocaliptice, cu străzile abandonate, cu oameni foarte puțini pe străzile din oraș.

Mai mult, victimele stau pe bordură cu orele, întrucât autoritățile chinezești sunt complet depășite de situație.

Reamintim faptul că Wuhanul a fost cel mai mare oraș pus sub carantină, cu aproape 11 milioane de locuitori. De altfel ,la nivelul provinciei Hubei au fost blocate câteva zeci de orașe, cu o populație totală de 50 de milioane de locuitori.

Tot în acest oraș s-au făcut cele două spitale construite din containere. Cu toate acestea, cele două unități medicale au fost doar un exercițiu de imagine făcut de autoritățile comuniste de la Beijing, care au scăpat însă total de sub control epidemia.

Câte victime a făcut până acum epidemia de coronavirus

Epidemia de coronavirus care a izbucnit la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut a afectat până acum aproape 80.000 de persoane și a înregistrat aproape 2.600 de decese. De asemenea, și în Italia s-au numărat cel puțin 6 victime până acum, după focarul care a apărut în nordul țării europene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More