Apărea seară de seară la TV, dar astăzi a murit subit. Prezenta știrile de 20 de ani!

Una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din India, Neelum Sharma, s-a stins din viață subit astăzi, la vârsta de 50 de ani. A fost cunoscută pentru emisiunile pe care le realiza seară de seară la postul Doordashian. În ultima vreme, Neelum nu a mai fost văzută pe micile ecrane pentru că era în spital.

Prezentatoarea de televiziune din India avea o boală la plămâni

Conform publicației Dynamite News, prezentatoarea în vârstă de 50 de ani era internată într-un spitalul din localitatea Noida, localitate aflată în nordul Indiei, la scurtă distanță de capitala New Delhi. Femeia urma un tratament medical după ce a fost depistată cu bronhopenumonie.

Toți cei care vor să își ia rămas bun de la ea sunt așteptați în locuința ei din Noida. Vedeta a lăsat în urmă o familie minunată, un soț și pe băiatul ei în vârstă de 15 ani. Neelum a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din India, premiată de-a lungul carierei cu tot felul de distincții.

neelum sharma
Prezentatoarea avea 50 de ani. Sursa foto: Wikimedia Commons

A fost una dintre cele mai emblematice jurnaliste

Ultima dintre ele și cea mai importantă a fost premiul Nari Shakti Puraskar pentru excelență în jurnalism. S-a licențiat în jurnalism la Universitatea MCRC Jamia Milia din India. În ultimii 20 de ani, Neelum prezenta principalul buletin de știri la o cunoscută televiziune.

Articolul Apărea seară de seară la TV, dar astăzi a murit subit. Prezenta știrile de 20 de ani! apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More