Apa plata, cea mai mare escrocherie a secolului !

0 38
Industria apei îmbuteliate are, în ultimele decenii, o miză extrem de mare. Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmăreşte marea afacere a apei îmbuteliate şi dezvăluie modul în care marile corporaţii din industrie afectează cu brutalitate viaţa comunităţilor, notează filmedocumentare.com.
Oamenii sunt priviţi ca simpli pioni, neajutoraţi, transformând în marfă substanţa primordială a planetei. Chiar dacă noi legăm involuntar noțiunea de apă cu cea de sănătate, marketing-ul a creat și coneiunea specifică între apa îmbuteliată și sănătate. Este o asociere falsă! De ce, aflați din scurtul documentar:
Sunt atatea izvoare cu apa curata in jurul nostru incat nu merita sa platim pentru apa plata,Un exemplu bun ar fi un izvor din comuna Glodeni, judetul Dambovita, situat la doar 12 km de Targoviste si 8 km de Pucioasa, acest izvor curge de foarte mult timp fara oprire.

De ceva vreme administratia locala impreuna cu cetatenii l-au dotat cu un robinet pentru a nu se mai irosi o cantitate insemnata de apa .

Au fost duse probe din acest izvor la laboratorul Companiei de Apa Pucioasa din care a reiesit ca este o apa pura, fara nitriti, nitrati sau alte bacterii ce le gasim in apa de la chiuveta sau in apa imbuteliata.

Foatre multe persoane se alimenteaza de aici, chiar si din comunele vecine Branesti, Vulcana, Priboiu si chiar Pucioasa .

Intrebati de ce aleg sa consume apa de aici majoritatea respondetilor au pus pe primul loc banii si apoi faptul ca este o apa curata si gratuita .

Asadar daca sunteti in trecere, nu ezitati sa va abateti de la drumul DN 71 circa 1,5 km pentru a consuma o apa microbiologic pura si naturala .

Recomandari