Anunțul ÎNGROZITOR făcut de mai multe organizații: „Sfârșitul lumii vine în APRILIE 2017”. Data dezastrului se apropie!

0 54

Sfârșitul lumii n-a mai venit de ceva vreme, astfel că era timpul pentru o nouă reprogramare a Apocalipsei, pentru a mai speria puțin populația.

În ultimele luni am scris cel puțin două știri cu privire la sfârșitul lumii, una dintre ele în decembrie, iar alta în ianuarie. Deja au trecut trei luni de când am discutat ultima oară despre ”pericolul iminent”, astfel că era cazul ca o nouă știre să apară, pentru ca tema să nu devină prea obscură.

Și de data aceasta, sfârșitul lumii păstrează formatul clasic și vine din ceruri, amenințând civilizația umană. În mod previzibil, vorbim despre un asteroid care ne pune în pericol și care ar urma să distrugă planeta. Ca întotdeauna, însă, de la NASA pornește un adevărat telefon fără fir care denaturează informațiile oferite de astronomi, astfel că avem de-a face cu riscuri de sfârșit al lumii. Lucrurile stau, însă, altfel.

Vorbim despre asteroidul 2014 JO25, care este, într-adevăr, clasificat de NASA ca având un potențial periculos pentru planeta noastră. În data de 19 aprilie, acesta se va apropia cel mai mult de Pământ, ajungând la aproximativ 1.760.000 de kilometri de planetă, o distanță de aproximativ 4,6 ori mai mare decât distanța dintre Terra și Lună.

Recomandari