Anunț umanitar pentru o tânără din Constanța, viitor medic: “A primit un diagnostic crunt”

0 44

Colegii unei tinere studente la Medicină, din Constanța, au publicat un anunț umanitar, după ce aceasta a foat diagnosticată cu o boală gravă.

„Ea este Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la Medicină… Totul este minunat până aici, mai bine spus totul a fost minunat până ieri…”, au scris colegii tinerei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe o rețea de socializare.

“Pentru că ieri, Diana a primit un diagnostic crunt; de ieri, Diana a primit o provocare prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur. De ieri este diagnosticată cu: Osteosarcom de coapasă dr. cu determinări secundare pulmonare și mamare… Și astfel un suflet care se pregătea să se lupte cu suferința de pe poziția de medic va trebui să o privească în față de pe poziția de pacient… Iar noi… noi trebuie și putem să-i fim alături… Pentru început are nevoie de investigații mai amănunțite pe care le poate face la o clinică din Turcia, Anadolu. Orice mic ajutor contează. Să-i fim alături Dianei. Acesta este contul ei… cu orice sumă, cât de mica, Diana poate fi mai aproape de posibilitatea de a face un tratament corespunzător. Nu uitați orice sumă și cu cât mai repede cu atât mai bine….”, au adăugat ei.

Cei care doresc să o ajute pe Diana pot dona în contul de mai jos:

RAIFFEISEN BANK S.A.
CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI , Diana Popescu

Recomandari