Anunț-șoc făcut de un apropiat al lui Michael Schumacher: „Fanii lui nu-l vor mai vedea vreodată!”

0 41

În ultimele luni au tot circulat mai multe zvonuri despre starea lui Michael Schumacher, dar ceea ce este cert e faptul că fanii fostului campion mondial din Formula 1 nu-l vor mai vedea vreodată. Cel puțin asta susține unul dintre prietenii lui apropiația.

Acesta susţine că Michael Schumacher este în continuare într-o stare vegetativă, iar familia sa se asigură că nicio poză a fostului pilot nu va ajunge în presă, potrivit digisport.ro.

„Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Ei îşi imaginează că el vede ceva atunci când are familia în preajmă, dar realitatea este mult mai dureroasă. Fanii nu-l vor mai vedea vreodată.”, a declarat prietenul familiei, în revista „France Dimanche”. (Citește și Un specialist a explicat ce se întâmplă, de fapt, acum cu Michael Schumacher)

În ceea ce priveşte restul vieţii lui Michael Schumacher, orice pronostic este inutil: „Poate muri peste 10 ani sau poate muri mâine. Nu e nevoie de prea mult„.

Fostul pilot a fost victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialisti neurologi la domiciliul său din Elveţia. Familia lui nu vrea să ofere nicio informație despre starea lui de sănătate actuală.

Recomandari