Anunț îngrijorător! 82 % șanse ca România să fie lovită de un cutremur devastator în 2020

Previziune uluitoare, România va fi lovită de un cutremur devastator. Potrivit geologului rus Viktor Bokov, sunt şanse de 82% ca țara noastră să fie lovită de un seism puternic anul viitor.

Geologul rus îi avertizează pe români că acest cutemur se va produce în zona seismică Vrancea pe data de 13 septembrie 2020.

Viktor Bokov a anunţat și alte trei cutremure de intensitate mai mică, în 2020: pe 10 martie, 4 iunie şi 26 august, toate în Buzău.

Ad Ad

Cercetătorul studiază forma norilor, emanaţiile de gaze din scoarţa terestră sau dispunerea ceţei pentru a descoperi când vor avea loc posibile cutremure.

În acest an, cel mai semnificativ cutremur din România a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019. În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc un seism de 5,8 pe Richter în judeţul Buzău, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Sursă: www.romaniatv.net

Ad Ad Citește pe același subiect:

  • Drama neștiută din viata lui Pavel Bartoș. Doar familia a știut până acum
  • Caz incredibil la Brăila. Profesoara găsită cu o alcoolemie de 1,18 mg/l la ore ar mai fi venit băută la școală
  • Serialul Sacrificiul Live Online pe Antena 1, sezonul 1, episodul 22
  • Mesajul lui Tudor Chirilă la 20 de ani de la moartea tatălui său, Ioan Chirilă: “Şi-a ratat cariera de romancier ca să îşi crească copiii”
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More