Antonia a răbufnit la Balul Bobocilor. Cântăreața și-a jignit fanii și a părăsit scena

Antonia se numără printre vedetele și femeile cele mai apreciate din țara noastră, dar de curând artista și-a șocat fanii. Cântăreața a înjurat ca la ușa cortului în timpul unui concert și a plecat de pe scenă lăsând o altă impresie despre ea.

Antonia și-a numit fanii: „gherțoi” și a plecat de pe scenă

Antonia Iacobescu este cântăreață, mamă, iubită și una dintre cele mai frumoase femei, iar nimeni nu știa că în spatele artistei se ascunde și o altă imagine. Invitată să susțină un concert într-un club din București, la Balul Bobocilor, artista s-a simțit indignată pentru că doi tineri erau pe punctul de a se lua la bătaie.

Frumoasa brunetă nu a stat mult pe gânduri și a spus exact ceea ce gândește fără a mai trece vorbele printr-un filtru. Și pentru că nu i-a plăcut scena la care a luat parte Antonia și-a luat dansatorii și a părăsit sala, dar nu înainte de a-și jigni fanii.

„Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii”, au fost cuvintele artistei în timp ce se retrăgea. Ulterior, Antonia nu s-a sfiit să-și numească fanii „gherțoi”, adică bădărani. VEZI VIDEO AICI.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More