Anghel Iordănescu este multumit :” Eu aș vrea să plec în concediu.A fost o performanță că am ajuns aici…”

0 60

Anghel Iordănescu nu se lasă dus de la Națională! El spune că a făcut performanță că a calificat România la Euro 2016 și că nu are ce să-și reproșeze. ”Aștept să plec în concediu!”, a mai declarat selecționerul României..’

”Ne doar înfrângerea, ne-am dorit să câștigăm. Am făcut tot ce ne-a stat în putință. Albania nu mai e cea de pe vremea mea sau a lui Gicu Dobrin. Am făcut o gafă în defensivă și am primit un gol. Am încercat să revenim în repriza a doua, am avut o singură ocazie, bara lui Andone. Am vrut, dar atât am putut. Jucătorii noștri trebuie să-i luăm așa cum sunt. 8 dintre ei nu au contracte cu echipe de club. Albanezii au jucători care joacă în străinătate.

Reporter: A fost ultimul meci al dvs. la națională?

Iordănescu: Interesantă întrebare, să i-o puneți lui Burleanu. Eu aș vrea să plec în concediu. A fost o performanță că am ajuns aici.

Am mai explicat situaţia lui Lucică Sânmărtean: este la o vârstă, are 36 de ani, la care e mai greu să înceapă meciurile titular. Nu mai este la prima tinereţe. Ne-a lipsit contretizarea, finalizarea.

Dacă aveam feeling la finalizare, poate puteam să marcăm.”, a spus Anghel Iordănescu la PRO TV.

Recomandari