Angajată a Clinicii Medicale nr. 1 din Cluj Napoca despre români: „vedeți-vă de nația voastră țigănească”

0 56

Cum era de așteptat, afirmațiile tatălui extremistului maghiar arestat la Târgu Secuiesc pentru tentativă de atentat terorist au iscat numeroase comentarii. Beke Erno a afirmat că românii nu au nicio legătură cu dacii și romanii și că românii vin din Albania.

Mulți români i-au adresat cuvinte jignitoare lui Beke Erno, și el un extremist care neagă continuitatea poporului român pe aceste meleaguri și jignește întreaga națiune română cu afirmațiile sale. Nu pot să controlez ce gândește fiecare însă am încercat să atrag atenția că limbajul injurios nu ajută la nimic. O replică stupefiantă însă a venit din partea unei românce de etnie maghiară din Cluj Napoca care, la fel ca Beke, jignește întreaga națiune română și nu are nicio problemă să-și manifeste public ura față de poporul român, culmea, din care și ea face parte. Potrivit profilului său de Facebook, Salzer Erika este angajată a Clinicii Medicale nr. 1 din Cluj Napoca, o structură de bază a Spitalului Clinic Judetean de Urgență din Cluj.

Mesajul postat de aceasta este stupefiant, cu atât mai mult cu cât doamna este angajată a unei instituții publice: „Puteti fii mandri ca oriunde mergeti in lume vi se spune tigani!!! Asa ca nu mai tot comentati prostii si vedeti-va de natia voastra tiganeasca”, a comentat Erika Salzer.

Să ai buletin românesc, să lucrezi într-o instituție publică a statului român și să gândești că românii sunt o nație țigănească nu poate arăta decât șovinismul care îți domină mentalitatea. Să afirmi public faptul că românii, națiune din care faci parte și tu, sunt o nație țigănească arată clar faptul că ai probleme grave la nivel de comportament, probleme care necesită intervenția de urgență a unui medic psihiatru.

Consider că o astfel de atitudine este incompatibilă cu activitatea într-o instituție publică a statului român. Sper ca în acest caz conducerea Clinicii Medicale nr. 1 din Cluj Napoca să reacționeze.

1475912851-4970-naC89Bie-C89BigC483neascC483

FOTO: Salzer Erika, facebook.com

Sursa: dantanasa.ro
Recomandari