Andronescu: „Nu sunt de vanzare”. Dragnea vrea sa o cumpere cu functia de ministru al Educatiei

0 71

Surse din PSD, citate de g4media.ro, anunta ca Liviu Dragnea doreste sa ii propuna Ecaterinei Andronescu functia de ministru al Educatiei. 

Astazi incepe la Neptun sedinta CEX al PSD, mai multe surse din partid anuntand ca este posibila remanierea unor ministri. Dragnea ar incerca sa se foloseasca de remaniere pentru a cumpara sustinerea adversarilor sai din partid.

Andronescu spune insa ca nu este dispusa sa se vanda.  ”Nu am primit aceasta propunere. Cum v-ati putea inchipui dupa scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cat vreti dvs peste 100% nu se va intampla sa mi se propuna functia de ministru al Educatiei. Eu nu sunt de vanzare”, a declarat Andronescu pentru g4media.ro.

Intr-un interviu recent la Antena 3, Dragnea a mai spus ca nu se va discuta in sedinta CEx despre scrisoarea senatorului Ecaterina Andronescu, cea care a cerut, pe 14 august, ca liderul social-democrat sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea, precum si pregatirea unui guvern de „super profesionisti”. Andronescu a precizat in scrisoare ca PSD trebuie sa salveze atat tara cat si partidul „de la un dezastru major” spre care se indreapta „vertiginos”.

De asemenea, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca sunt lideri ai partidului care cer proteste „la poarta lui Iohannis”, precizand ca „este o fierbere in partid” si ca acest lucru va fi decis in Comitetul Executiv National de la Neptun.

Social-democratii vor aborda probabil, si alte teme, precum noua lege a pensiilor, oportunitatea suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, data organizarii referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii si forma finala a legii off-shore.

Recomandari