Andrei Caramitru nu uită şi nu iartă: „Comunismul e construit pe crimă”. De ce trebuie scoase în afara legii organizaţiile „roşii”

0 49

Analistul Andrei Caramitru, consultant al conducerii USR în materie de economie, susţine iniţiativa a doi deputaţi USR de a scoate în afara legii organizaţiile comuniste. Într-o postare pe Facebook, Caramitru le spune celor care nu au citit istoria de ce comunismul este construit pe crimă.

”Lecția de istorie – de ce comunismul este o ideologie criminală

Aud mulți tineri educați și cu bani – de prin zonele creative ale Bucureștiului sau Clujului – care se oripilează de fiecare dată când comunismul este atacat. Care ne spun (copiind discursul colegilor lor din Vest): comunismul e bun în teorie, crimele au fost făcute (vreo 100 de milioane de morți!) de niște demenți care s-au folosit de o ideologie bună ca să preia puterea.

Problema lor este că – deși se cred “intelectuali” – nu sunt capabili să citească. Așa că o să le explic mai jos cu câteva citate, ca să înțeleagă. Pe scurt – ideologia comunistă militează clar pentru o perioadă (lungă) de “dictatură a proletariatului”, în care dușmanul de clasă este eliminat fizic. Este similar cu ce spunea Hitler – doar că pentru el inamicul erau evreii. Pentru comuniști inamicul este “burghezul” – inclusiv toți cei care se opun comuniștilor. Toți trebuie omorâți pentru ca “omul nou” să apară. Metoda pe care o susțineau explicit era cea a Revoluției Franceze și teroarea ghilotinelor.

Câteva citate pentru cârcotași:
– Marx, 1848: “singura modalitate prin care tranziția spre noua societate poate fi scurtată, simplificată și concentrată este prin TEROARE revoluționară”
– Engels, 1877: “FORȚA are un rol revoluționar în societate. Cum a spus și Marx, este instrumentul prin care mișcarea socială își forțează drumul și DISTRUGE forțele politice MOARTE și fosilizate”
– Engels. 1872: “O revoluție este actul prin care o parte a societății își IMPUNE voința împotriva celeilalte părți prin PUȘTI, BAIONETE ȘI TUNURI. Dacă cei care au câștigat nu vor să fi luptat degeaba, trebuie să își mențină puterea prin TEROAREA ARMELOR lor împotriva forțelor reacționare”.

Sunt doar 3 citate din zeci și zeci. Crima este fundamentul teoriei comuniste. Cei 100 milioane de morți sunt rezultatul acestei ideologii criminale. 800’000 morți în România și milioane care au suferit in temnițele comuniste.

Atenție – social-democrația vestică este OK. Profund democratică. Comunismul este însă altceva. Este crimă”.

Iniţiativa salvatoare a doi deputaţi USR
Doi deputați USR, Cristian Ghinea și Vlad-Emanuel Duruș, au depus o propunere legislativă privind interzicerea organizațiilor și propagandei comuniste în România, se arată într-un comunicat al partidului.

PSD şi ALDE au ocupat România odată cu alegerile din 2016 şi de atunci încoace au declanşat o teroare de tip bolşevic la adresa poporului român: propagandă media mincinoasă specifică fostei URSS, atacuri la Occident, la justiţie, la companiile multinaţionale, la tot ce a adus bun României de la căderea comunismului.

Propunerea legislativă a celor doi deputaţi USR ar fi în măsură să ducă la scoaterea în afara legii a celor două partide de sorginte sovietică, pentru că ea urmărește interzicerea constituirii organizațiilor cu caracter comunist, promovarea în public a doctrinei comuniste, negarea crimelor comunismului ori a efectelor acestuia, dar și răspândirea simbolurilor comuniste, cu excepția activităților desfășurate în interesul artei, științei, cercetării sau dezbaterii unei chestiuni de interes public.

”Pentru poporul român, comunismul a însemnat mii de victime, tortură, persecuția minorităților etnice, religioase, culturale ori a minorităților sexuale, reprimarea mișcărilor studențești, muncitorești și a disidenților politici”, au anunţat iniţiatorii propunerii anticomuniste.

Recomandari