Andreea Bălan a aruncat de două ori buchetul la nuntă. Fiica lui Aurelian Temișan îl prinsese prima oară

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios duminica aceasta. Cântăreața nu a respectat tradiția buchetului de mireasă și l-a aruncat de două ori. Artista care a prins buchetul aruncat de Andreea Bălan este o vedetă foarte apreciată în showbiz-ul autohton.

Andreea Bălan a aruncat buchetul de două ori

Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea au spus ”Da” în fața preotul, iar apoi s-au distrat de minune la un restaurant de fițe din Capitală. Artista a păstrat multe dintre tradițiile românești: dansul mirilor, momentul tortului, dar și aruncatul buchetului. Mireasa și-a păcălit domnișoarele de onoare și a aruncat buchetul de mireasă direct în brațele fiicei nașilor ei: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Ulterior, Andreea Bălan a mai aruncat încă o dată buchetul.

Dora Maria, fiica Monicăi Davidescu și a lui Aurelian Temișan a uimit invitații de la nunta Andreei Bălan în momentul în care a prins buchetul de mireasă. Părinții fetei s-au amuzat alături de invitați având în vedere că fata este departe de ziua căsătoriei. Andreea Bălan a fost nevoită să mai arunce o dată buchetul de mireasă, iar de data aceasta Lora a fost cea care l-a prins. Frumoasa cântăreață a fost șocată preț de câteva secunde, iar apoi a mărturisit: ”A venit la mine”.

Andreea Bălan a aruncat buchetul de două ori
Cântăreața Lora a prins buchetul aruncat de Andreea Bălan. Sursa foto: cancan.ro

Lora nu se gândește deocamdată la căsătorie

Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan care a luat-o de mână. Cele două artiste au mers împreună spre scenă unde a urmat tradiționalul moment al voalului: cea care a prins buchetul de mireasă primește și voalul care îi este prins în păr. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a postat pe contul pe Instagram mai multe Insta Story cu momentul voalului.

Artista nu a scris niciun comentariu legat de nunta cu Ionuț Ghenu. Lora și logodnicului ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ trei ani. Cântăreața nu a vorbit până acum despre căsătorie, dar a mărturisit că s-a logodit în Biserică cu bărbatul care o face să râdă, o răsfață și o face să uite de toate problemele.

„Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. ”, a declarat Lora în cadrul unei emisiunii TV, conform Click.

Articolul Andreea Bălan a aruncat de două ori buchetul la nuntă. Fiica lui Aurelian Temișan îl prinsese prima oară apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More