ANAF a trimis notificări mirilor care nu au declarat veniturile de la nuntă. Amenzi de zeci de mii de lei

0 47

Inspectorii ANAF au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătorite. Două sute dintre ele le-au şi răspuns.

ANAF a început deja să dea amenzi. I-au identificat pe cântăreţii şi fotografii evazionişti, despre care spun că trebuie să plească statului peste 10 milioane de lei. ANAF a publicat lista cu românii datornici în trimestrul al treilea din 2018.

VERIFICĂ AICI dacă ai DATORII

Legat de miri, o simplă notificare scrisă îi obligă să declare câţi bani au cheltuit pe servicii în ziua fericitului eveniment. Iar ANAF a trimis deja peste 1.300 de notificări cuplurilor proaspăt căsătorite. Mirii sunt informaţi că trebuie să dea toate detaliile despre organizatorul nunţii, restaurantul în care a avut loc petrecerea, formaţia care a cântat, dar şi despre fotograf. Toate datele vor fi completate într-o declaraţie pe proprie răspundere. Cine ignoră notificarea riscă amenzi curpinse între două mii şi cinci mii de lei!

După ce a strâns toate informaţiile de la miri, ANAF a trimis 47 de decizii de impunere pentru artişti. Prejudiciul calculat depăşeşte 10 milioane de lei.

Recomandari