Americanii au aprobat un nou test de coronavirus care poate fi făcut la domiciliu. În cât timp sunt gata rezultatele

Americanii au aprobat de urgență un nou test de coronavirus care poate fi făcut la domiciliu de doritori.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Americanii au aprobat un nou test de coronavirus care poate fi făcut la domiciliu

Conform sciencealert.com, Agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA) au aprobat noul test de coronavirus ce poate fi făcut la domiciliu și care a fost creat de compania Everlywell.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Trusa de colectare a eșantioanelor va fi disponibilă numai pe bază de rețetă. Oamenii care doresc să să testeze la domiciliu trebuie să completeze un chestionar online, iar un furnizor de servicii medicale va analiza potențialii pacienți.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Kit-ul include tampoane nazale pentru prelevarea unui eșantion împreună cu un tub umplut cu soluție salină pentru depozitarea tamponului și expedierea eșantionului la una dintre cele două companii care se ocupă de analize.

FDA mai autorizase două kituri de testare la domiciliu

”Din momentul în care apăsați butonul de comandă, până în momentul în care obțineți rezultatele testelor pe telefonul sau dispozitivul dumneavoastră va dura între trei și cinci zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Everlywell, Christina Song.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • FRH a decis să nu acorde titlurile de campioni la handbal! SCM Râmnicu Vâlcea, în grupele Ligii. CSM București și Dinamo, la mâna EHF
  • Femeile gravide dezvoltă forme mai uşoare de COVID-19, potrivit unui studiu recent. Surprinzător ce se întâmplă cu nou-născuţii
  • A venit rezultatul celui de-al doilea test făcut de Ricardinho pentru Covid-19. Ce decizie a luat Voluntariul
  • Tiberiu Boşutar, activist de mediu, susţine că a fost atacat cu toporul de un angajat al Gărzii Forestiere! Cine este victima şi cum a ajuns să fie aproape ucis de cel care ar fi trebuit să apere pădurile
  • Biletul săptămânii îți poate aduce peste 120 de milioane! Dai lovitura cu cele mai tari meciuri!

Aceasta a mai precizat că respectivele kituri de testare vor fi disponibile de la sfârșitul lunii mai, iar costul unui astfel de test se ridică la 135 de dolari.

FDA a acordat autorizație de urgență altor două kituri de testare COVID-19 la domiciliu. Unul a fost a fost un kit de probe de salivă de la Rutgers Clinical Genomics Laboratory.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Celălalt a fost trusa de tampon nazal LabCorp, pe care compania a pus-o recent la dispoziție pe scară largă după ce au acordat prioritate lucrătorilor medicali de prim rang în timpul lansării sale.

Italienii au creat și ei testul rapid salivar (TRS), care este capabil să detecteze prezența coronavirusului în câteva minute și ar putea fi un element strategic pentru redeschiderea în siguranță a activităților sociale.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More