AMENDĂ! Nu are AUTORIZAȚIE! Infractoarea! Hai să nu ne rușinăm și să distribuim!

0 56

DIN SERIA ”ÎN CE ȚARĂ TRĂIM?!”, vă prezentam un incident de la frații noștri de peste PRUT, incident care suntem convinși că îl întâlnim aproape zilnic și în țara mamă, România.

„În practica mea am întâlnit polițiști – unii foarte de treabă – care mă tot întrebau de ce în societatea noastră funcționarii de poliție nu sunt iubiți. Țin minte replica unuia: În țările dezvoltate noi suntem eroi, iar la noi nu vor oamenii să ne agreeze și gata! Oare chiar atât de răi suntem?”

Păi iată azi aflați răspunsul. Și vă rog să nu se supere nimeni din prietenii mei care fac parte din acest sistem, dar adevărul mi-e mai scump„, scrie pe pagina de Facebook un român simplu, din Republica Moldova, revoltat de ceea ce a pățit femeia din imagine.

Această își face bucățica de pâine vânzând trei-patru buchețele de flori culese din grădina ei. O face la marginea parcului central din Chișinău. Ea nu cerșește, nu bea, nu face gălăgie, nu face gunoi… Vinde niște floricele de sezon, dar fără autorizație! Înțelegeți? A-U-T-O-R-I-Z-A-Ț-I-E! De aceea merită un plin proces verbal cu achitarea tuturor amenzilor de rigoare.

De ce? Pentru că polițiștii (moldoveni n.red) în ziua de azi sunt EXTREM de corecți și își îndeplinesc cu onoare datoria.
P. S. Autorul pozei și de fapt inițiatorul acestei postări este  Mihai Batog

Între timp Hai să nu ne rușinăm și să distribuim! „

Recomandari