AMEDA COLOSALA! SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! AMENDAT DE POLIȚIȘTI PENTRU CĂ LE-A ATRAS ATENȚIA CĂ AU OPRIT MAȘINA PE TRECEREA DE PIETONI

0 15
„Erau opriți pe trecerea de pietoni din dreptul străzii ce duce spre Spitalul Grigore Alexandrescu. Unul era în mașină, iar celălalt polițist în afara ei. Stăteau de vorbă, râdeau cu o tânără, care arăta bine. Mai bine de jumătate de mașină era oprită pe trecerea de pietoni. Eu eram pasager într-o altă mașină. Am scos capul și le-am zis: «E normal să oprești mașina pe trecerea de pietoni?». La următoarea intersecție, unde era un filtru de poliție am fost opriți. Imediat, au sosit și cei pe care i-am văzut pe trecerea de pietoni”, a povestit, pentru Click!, Răzvan Teodorescu.
Un bucureștean a primit o amendă de 900 lei pentru că a avut simț civic. Răzvan Teodorescu le-a atras atenția unor polițiști de la Ruieră că au oprit mașina chiar pe o trecere de pietoni.Bucureșteanul este decis să conteste amenda și a filmat tot ce a urmat, pentru a avea dovezile necesare în instanță.

Polițiștii, văzându-se filmați, au susținut că au oprit pe trecerea de pietoni pentru că femeia respectivă le ceruse ajutorul din cauză că s-a speriat de unii băieți care s-au luat de ea. „Dacă era chiar așa, firesc mi se părea nu să vină fuga după mine, cu mașina, ci să stea cu respectiva fată, să o ajute, să rezolve cazul ei de tâlhărie”, a mai declarat bucureșteanul amendat.

Recomandari