Amanunte incendiare din varful PSD! „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

0 54

Partidul care are pe mână România a luat-o razna complet. Nu e doar vina lui Liviu Dragnea, ci mai ales a parlamentarilor care, pentru a-şi păstra banii şi funcţiile cu care au fost cumpăraţi în teritoriu, acceptă complice atacul declanşat la România democratică.

Salvarea poate veni şi de la cei care înţeleg gravitatea situaţiei şi abandonează „Titanicul” PSDragnea înainte să fie prea târziu şi pentru ei, şi pentru România. „Eminenţa cenuşie” de altădată a PSD, e vorba de Ioan Rus (liderul neoficial al Grupului de la Cluj), recunoaşte într-un interviu pentru Podul.ro că partidul şi ţara au ajuns într-un punct de cotitură. „PSD se îndreaptă spre disoluţie”, afirmă Rus.

Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile.

Toate acestea îi motivează pe mulți social-democrați – nume grele, lideri cunoscuți, dar și numeroși oameni de la baza partidului – să plece din PSD și să caute o alternativă politică viabilă. PSD este capturat și controlat de personaje certate cu legea, este cât se poate firesc să te distanțezi de așa ceva.

Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă.

Urmează un an foarte greu, iar PSD plătește din greu

tocmai pentru a deturna opinia publică de la realitățile expuse mai sus, dar și de la multe, multe altele, pe care nu este locul să le dezvolt aici

Recomandari