Curtea de Apel a dispus suspendarea decretului președintelui Klaus Iohannis prin care a prelungit mandatul generalului Ciucă la șefia Statului Major al Armatei. Decizia a fost anunțată în ziua în care secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se află în vizită la București. Suspendarea decretului nu echivalează însă cu judecata pe fond, aceasta fiind programată pentru data de 12 februarie, anunță G4Media.roVicepreședinte al Curții de Apel București este judecătoarea Criștiu-Ninu Luminița, fosta președintă a Tribunalului Telelorman și al cărei soț este consilier în CJ Teleorman!

Judecătorul care a dispus suspendarea decretului este Vasile Bâcu. Este cunoscut la Curtea de Apel București ca fiind unul din apropiații Liei Savonea și Alinei Ghica. Este judecătorul care, investit să judece dosarul privind anularea hotărârii colegiului de conducere al ICCJ referitoare la constituirea completurilor de 5 judecatori și anularea parțială a prejudiciului în dosarul Tel Drum, și-a luat subit două zile de concediu înaintea ședinței de judecată , facilitând astfel ca Alina Ghica să îl înlocuiască în complet, dezvăluie G4Media.ro.

„Judecătorul care a dat azi sentința halucinantă prin care, deși sentința nu este definitivă, se suspendă decretul prezidențial privind prelungirea mandatului generalului Ciucă în fruntea Statului Major al Apărării, este vechi prieten al senatorului PSD Cătălin Voicu, cu care a fost coleg de catedră la Bioterra timp de cinci ani”, dezvăluie jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Citeste si:

Vicepreședinte al Curții de Apel București este judecătoarea Criștiu-Ninu Luminița, fosta președintă a Tribunalului Telelorman și al cărei soț este consilier în CJ Teleorman!