Mama copiilor abuzați de polițistul pedofil: „Mario mi-a zis: Mami, dacă aveam ceva îi dădeam în cap și fugeam cu Alessia”

264

Mama copiilor abuzați de polițistul pedofil a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre drama prin care au trecut cei doi copii ai ei. Aceasta a povestit că băiețelul se simte vinovat că nu și-a putut apăra surioara. 

„Băiatul e marcat că nu și-a putut apăra sora. Am ajuns la secția de poliție. Mario e mai mămos. Am ajuns în secție și mi-a auzit glasul pe hol și a început să strige și să plângă. Dacă aveam o putere, îl omoram eu. Nu știu cum poți să recurgi la asemnea gest. Mario mi-a zis: „Mami, dacă aveam ceva îi dădeam în cap și fugeam cu Alessia”. Are tendința să fugă, dar după s-a gândit că rămâne ea. I-am învățat să fie unul lângă celălalt. Cea mică este foarte iubita și apreciată pentru ceea ce face. Se simte în centrul atenției, singura fază care a deranjat-o e când i-a băgat mâna în chiloței. Mario a înțeles tot”, a dezvăluit mama copiilor, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Polițistul pedofil a recunoscut că a agresat sexual cei doi copii și agresiunea din 2012 asupra unei fetițe. Anunțul a fost făcut luni seară de avocatul polițistului pedofil.

Luni, polițistul pedofil Eugen Stan a fost reținut, fiind acuzat că a agresat sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din Drumul Tabere.

Pedofilul a fost dat pe mână polițiștilor de o colegă a sa care duminică, în jurul orei 17:30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg.

Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul omoruri.

Conform unor surse din cadrul anchetei, în tot timpul în care a lucrat la serviciul de Poliție Rutieră, bărbatul a primit calificative de bine și foarte bine, iar anul acesta urma o nouă testarea psihologică, aceasta efectuându-se din 3 în 3 ani.

FOTO: wowbiz.ro