„Am 29 de ani, sunt virgină și însărcinată”. Femeia a povestit cum s-a întâmplat

0 5

„Am 29 de ani, sunt virgină și însărcinată”. Este povestea incredibilă a lui Lauren, o virgină de 29 de ani care, în ciuda opoziției familiei, a căutat un donator de spermă, astfel că acum este… însărcinată, cu toate că nu a întreținut, niciodată, relații sexuale cu un bărbat.

Conform Vice, Lauren este convinsă gestul ei nu este unul care trebuie dezaprobat. Nici de familie, nici de comunitate, nici de forurile religioase. Pur și simplu a fost dorința ei de a deveni mamă, fără să aibă nevoie de ajutorul fizic al unui bărbat. De ce? Fiindcă a fost dezamăgită de toți bărbații pe care i-a întâlnit. Lauren a vorbit, deschis, și despre problemele medicale pe care le-a avut.

”Am știut că sunt diferită de la început. M-am născut cu hipopituitarism, ceea ce înseamnă că glanda mea pituitară nu s-a dezvoltat complet. Nu trimite mesajele hormonale corecte celorlalte glande din corp, precum glanda adenalinei sau ovarele. Din cauza asta, trebuie să iau suplimente hormonale. Dar situația e sub control. În orice caz, te simți diferit când iei pastile pentru tiroidă și faci zilnic injecții cu hormoni. Din cauza problemei cu glanda pituitară, am intrat foarte târziu în pubertate. Toată lumea râdea de pieptul meu plat și toate celelalte fete aveau sâni”. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Lauren a fost tentată să facă sex, însă nimic nu s-a concretizat: ”Dar mi se pare mai ușoară viața când ești singur și nu trebuie să-i porți grija altcuiva”

Lauren spune că a fost tentată, după ce a rămas însărcinată, să facă sex cu cineva, măcar din curiozitate, dar deocamdată nu s-a întâmplat nimic. Culmea este că Lauren consideră că până și sărutul este ceva scârbos.  Întrebată dacă a dorit să rămână însărcinată din motive religioase, Lauren a dat un răspuns tranșant:

”Am vrut să-i enervez pe oamenii care mi-au zis că nu pot face asta pentru că nu sunt căsătorită”.  În ceea ce privește eventualele întâlniri sentimentale, Lauren spune că a avut câteva, însă niciuna dintre ele nu a fost ceva deosebit.

”Cel mai recent date pe care l-am avut a fost de Crăciun. O prietenă a vrut să mă combine cu fratele ei. Dar mi se pare mai ușoară viața când ești singur și nu trebuie să-i porți grija altcuiva”.

Recomandari