„Am 25 de ani și vreau un soț bogat”. Ce reacție a primit o domnişoară din partea unui bancher

0 59

Această domnişoară are 25 de ani și este în căutarea unui soț bogat. Fiind disperată că încă nu l-a găsit a încercat să-şi rezolve ”problema” prin intermediul internetului.
„Nu am să mint despre motivele pentru care sunt aici. În acest an eu voi împlini 25 de ani. Sunt foarte atrăgătoare, am gusturi bune şi un stil rafinat. Vreau să mă căsătoresc cu un băiat care câştigă cel puţin 500.000 de dolari pe an. Aţi putea presupune că materialistă, dar nu este aşa. Ca să înţelegeţi, în New-York, cei care câştigă 1 milion de dolari pe an, sunt considerați a face parte din clasa de mijloc. Eu nu vreau să fiu săracă.

Condiţiile mele nu sunt atât de dificil de îndeplinit. Este pe acest site cineva care să aibă un venit anual de peste 500.000$? Sau sunteţi deja toţi căsătoriţi? Şi încă o întrebare: ce trebuie să fac eu pentru a mă căsători cu un bogătaş ca voi?

Toţi cei cu care am fost împreună până acum nu câştigau mai mult de 250 de mii pe an. Se pare că acesta este un plafon pentru mine. Aţi putea răspunde la câteva întrebări care mă interesează?

Unde vă distraţi voi, burlacii bogaţi? Scrieţi, vă rog, barurile, restaurantele, sălile de sport pe care le preferaţi, de dorit cu indicarea adresei.
Care este vârstă bărbaților pe care e mai bine să o ţintesc?
De ce majoritatea soţiilor de bogătaşi sunt atât de prostuţe?
Cum determinaţi cine vi se potriveşte ca soţie şi cine doar ca prietenă? Rolul de prietenă pe mine nu mă interesează atât de mult ca rolul de soţie.
Abia aştept răspunsurile. Semnat: Frumoasa voastră”
Iată ce i-a răspuns Directorul general al unei dintre cele mai mari bănci din SUA:

“Stimată domnișoară!

Am citit cu mult interes adresarea dvs pe acest forum. Presupun că multe domnişoare au dorinţe asemănătoare. Permiteţi-mi să analizez situaţia dvs din punct de vedere al investiţiei.

Venitul meu anual este de peste 500.000$. Este exact ceea ce căutaţi. De aceea sunt convins că nu pierd timpul în zadar. Ca un om de afaceri pot spune că o căsătorie cu dvs ar fi o decizie fără succes. Totul este destul de simplu. Să vă explic de ce.

Ceea ce încercaţi să faceţi dvs este un schimb de “frumuseţe” pe “bani”, adică subiectul A oferă frumuseţe, iar subiectul B plăteşte pentru asta. S-ar părea că totul e în regulă.

Totuşi, marea problemă este aceea că frumuseţea dvs va dispărea, iar banii mei, fără nişte motive evidente, nu vor dispărea. În viitor, venitul meu probabil va fi în creștere, spre deosebire de frumuseţea dvs.

Utilizând termeni economici, noi suntem două active. Valoarea mea va creşte, iar a dvs – va scădea. Şi nu doar aşa, ci în progresie geometrică.

Imaginaţi-vă că relaţia cu dvs este un act comercial. Ca şi orice tranzacţie de pe Wall Street ea are o anumită poziţie.

Dacă preţul dvs de piaţă, ca activ, scade, atunci activul va fi vândut. Nu are rost să deţii în continuare un astfel de activ. Aceeaşi situaţie este şi cu căsătoria, spre care tindeţi cu atâta insistenţă. Cât de dur ar suna asta, dar decizia optimă cu privire la activele care îşi pierd rapid din valoare este vânzarea sau darea lor în chirie.

Orice bărbat care câştigă peste 500.000 de dolari pe an din start nu poate fi un prostănac. Sigur că un om ca mine vă poate folosi ca prietenă, dar niciodată nu se va căsători cu dvs. Răspunsul meu pentru dvs este să încetaţi aceste căutări. Mai bine căutaţi metode de a vă îmbogăţi şi de a câştiga de sine stătător aceşti bani. Atunci vor creşte şi şansele de a găsit un bogătaş prostuţ. Sper că răspunsurile mele vă vor fi de folos.”

Într-adevăr, adevărata frumuseţe nu este doar un ambalaj strălucitor, ci anume ceea ce se ascunde adânc în interior. Este ceea ce nu dispare niciodată, nici mâine şi nici peste 50 de ani. Amintiţi-le prietenilor despre adevăratele priorităţi pe care trebuie să le avem în viaţă!

Recomandari