Alina Pușcaș ar mai vrea un copil. Prezentatoarea TV își dorește un băiat

Alina Pușcaș este mama devotată a trei copii, dar nu exclude posibilitatea venirii pe lume a unui al patrulea. Prezentatoarea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 a mărturisit că vrea să egaleze numărul fetelor cu cel al băieților, prin urmare se gândește să mai facă un copil.

Actrița Alina Pușcaș își mai dorește un copil, un băiețel

Frumoasa prezentatoare TV Alina Pușcaș are o carieră de succes în televiziune, dar și în industria cinematografică. Viața vedetei este completă și din punct personal fiind mama a trei copii, cel mai mic venind pe lume în urmă cu doar câteva luni, însă Alina Pușcaș a mărturisit că mai vrea un băiețel.

Actrița și soțul ei Mihai Stoenescu au trei minuni în viața lor, dar nu doresc să se oprească aici. „Dar acum, ieşind fată, aş mai vrea unul: aş vrea un băiat. Pentru că sunt prea multe fete”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1, relatează kfetele.ro.

Frumoasa vedetă are un ajutor de nădejde, bona

Alina Pușcaș a dezvăluit cum face față la trei copii mici și a precizat că are un ajutor de nădejde în persoana unei bone. Prezentatoarea TV a mărturisit că mama sa, cât și soacra sunt persoane singure pe care nu ar vrea să le împovăreze cu creșterea nepoților.

„Ne ajută doamna Mariana, aceeaşi bonă pe care o avem de acum 3 ani şi, Doamne ajută, să reuşim să fim peste ani şi ani de zile tot împreună. Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta.

Noi suntem cam singurei. Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta” a explicat actrița, potrivit sursei menționate.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More