Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dezvăluiri de la filmările Asia Express. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor: ”Alt nivel”

La jumătatea lunii octombrie 9 perechi de vedete au plecat în Filipine și Taiwan pentru filmările Asia Express. ”Gemenele” showbiz-ului autohton, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, au povestit cum s-au pregătit pentru emisiunea, dar și ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, uimite de echipa de filmări Asia Express

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt cunoscute pe rețelele de socializare datorită fotografiile care primesc zeci de aprecieri. Cele două clujence care seamănă ca două picături de apă iubesc adrenalina și au luat decizia de a participa la cel de-al treilea sezon Asia Express. Supranumite ”Reginele Instagramului”, cele două prietene, au plecat pentru show-ul Asia Express cu lecțiile puse la punct, dar au rămas impresionate de ce se întâmplă în spatele echipei de filmări. VEZI FOTO

„Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show, iar acum simțim adrenalina la cote maxime. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginat. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată, cum există oameni care se ocupă de fiecare detaliu, cum reporterii și cameramanii sunt și ei în cursă cu noi. Cine a gândit toată treaba asta e clar foarte tare!”, au povestit concurentele, potrivit a1.ro.

Socotelilele de acasă nu s-au potrivit cu realitatea din Asia

Carmen Grebenișan a povestit că înainte de a pleca în aventura Asia Express și-a făcut rucsacul ca să vadă cât poate căra, dar și ținutele și produsele de înfrumusețare. Frumoasa blondină a recunoscut că în momentul în care a ajuns în Filipine abia a reușit să înceapă cursa.

„Înainte să plecăm ne-am făcut rucsacul, să vedem cât putem căra. Am ales ținutele, am redus cât am putut din produsele de beauty, totul părea calculat. Nu știu cum s-a întâmplat că odată ce am ajuns aici și am început cursa abia mai putem ridica rucsacul de jos, atât este de greu”, a mărturisit Carmen Grebenișan, conform aceleiași surse.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Prăpăd în economie! Guvernul nu știe ce să mai facă: S-au terminat banii
  • Fosta soție a lui Răzvan Simion, primele declarații despre noul iubit
  • Făcea curat în fabrică atunci când a văzut în magazie un televizor vechi de 30 de ani și i s-a părut că e ceva ascuns în el. Când l-a desfăcut s-a dus la director și… Uite ce a găsit în el
  • FOTO. Nadia Comăneci a împlinit 58 de ani! Cum arată în costum de baie, când crede că nu o vede nimeni
  • Dăncilă revine în forță! Atac furibund la adresa lui Iohannis: L-a nimicit
  • Atenție. Copiii asasini terorizează străzile. Au fost crescuți de Mafie
  • Nicoleta Luciu, de nerecunoscut! Transformare spectaculoasă într-un an: Vedeta a făcut dezvăluiri complete
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More