Alin Dincă: Suntem țara Biancăi Drăgușanu, țara analfabeților, a lui Daniel Preaultramegafericitul, a lui Gabriel Oprea, țara mașinilor de lux fără benzină, țara politicienilor fără liceu

0 75

Alin Dincă, liderul formației rock The Trooper, a criticat dur pe Facebook prejudecățile din societatea românească, de exemplu faptul că unii oameni sunt considerați sataniști doar pentru că au plete și cântă/ascultă muzică rock sau că alții sunt considerați satana doar pentru că sunt homosexuali, că fetele tatuate sunt catalogate drept curve, iar bărbații cu cercei homosexuali.

Acesta a mai dat chiar exemplul trupelor rock, ele fiind de multe ori ignorate doar pentru că ”niște cretini medievali consdieră că rockerii sunt sataniști”. În schimbul acestor formații, însă, sunt promovați artiști care nu transmit niciun fel de mesaj și care nu fac oamenii să gândească în vreun fel.

”Deci lucrurile stau cam asa: in Suceava, Biserica cere ca trupele rock sa fie interzise pentru ca niste cretini medievali considera ca rockerii sunt satanisti.
In Bucuresti, Cosmin Prelipceanu ii interzice lui Andrei Gheorghe sa pronunte pe post „Pink Floyd”. In toata tara vocile rock nu au voie pe radio pentru ca „sunt prea dure”. In toata tara radiourile nu vor sa difuzeze piese cu distors pentru ca „deranjeaza” ascultatorii.

In toata tara nu au voie pe posturile de radio piese cu mesaj. Doamne fereste sa se trezeasca cineva la realitate si sa gandeasca mai mult de „Eu vara nu dorm” sau „Rau ma dor ochii ma dor”. In toata tara, foarte multe mama isi educa odraslele in ideea ca pletosii sunt satanisti, motociclistii sunt oameni rai, barbatii cu cercei sunt homosexuali, fetele tatuate sunt curve, homosexualii sunt satana pe pamant si cine se imbraca in negru fura copii”, a scris Alin Dincă peFacebook.

Acesta s-a mai plâns că România este țara unor personaje dubioase ori lipsite de substanță, a politicienilor suspectați de fapte de corupție, a lui Daniel ”Preaultramegafericitul” și a paradoxurilor îngrijorătoare.

”Asta este Romania in 2016. Suntem tara Biancai Dragusanu, tara Crudutei, tara Nataliei Mateut, tara Iuliei Albu, tara lui Madalin Ionescu, tara analfabetilor, a combinatorilor, a scuipatorilor de seminte, a lui Daniel Preultramegafericitul, tara lui Gabriel Oprea, Traian Basescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Oprescu, Blaga, tara toaletelor din spatele curtii, tara masinilor de lux fara benzina, tara diletantilor si a politicienilor fara liceu. Insa trebuie sa tinem mereu minte un lucru – Avem un relief minunat…”, a mai scris liderul The Trooper.

Recomandari