The news is by your side.

Alexandru Arșinel, la DIICOT. Audiat ca martor în cazul medicului Mihai Lucan

0 0

Actorul Alexandru Arșinel este audiat joi dimineață la DIICOT. El a fost chemat ca martor în cazul medicului Mihai Lucan.

Actorul Alexandru Arșinel  a fost chemat la DIICOT joi dimineață, 11 decemebrie. Binecunoscutul actor este audiat în cazul medicului Mihai Lucan, cel care i-a făcut transplant de rinichi în anul 2013.

Procurorii DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) au început în data de 30 decembrie, urmărirea penală în rem pentru tentativă la infracțiunea de omor asupra medicului Mihai Lucan.

Alexandru Arşinel a fost acuzat că ar fi primit tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, în 2013, când a suferit o operaţie de transplant renal, la numai trei zile după ce actorul a fost trecut pe lista de așteptare a bolnavilor care au nevoie de un organ sănătos.

Actorul i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan.

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat actorul Alexandru Arşinel.