Alex Maxim vrea să rămână „legat” de Marius Șumudică: „Aș rămâne alături de staff-ul lui oriunde ar merge”

Alexandru Maxim, mijlocașul lui Gaziantep, a vorbit despre situația de coronavirus din Turcia, dar nu știe când se va mai putea relua Superliga. Totodată, mijlocașul este dispus să rămână alături de staff-ul lui Marius Șumudică, indiferent de locul în care va merge.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim, despre situația din Turcia

Alexandru Maxim, mijlocașul lui Gaziantep, a vorbit despre situația din Turcia și a explicat că nu se cunosc foarte multe detalii despre reluarea campionatului:

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Sunt bine, în ultimele două săptămâni am stat în carantină, nu e simplu. Șumudică a zis bine despre situația din carantina din Turcia.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Nu încerc să mă gândesc foarte mult la lucrurile astea, încerc să fac alte lucruri pe care nu puteam să le fac până acum. Încerc să citesc, să mă uit la filme”.

„Din câte am înțeles, nu se știe foarte clar când vom putea începe competiția. Sper să se întâmple acest lucru cât mai repede. S-a văzut în a doua repriză a meciurilor din Bundesliga, că jucătorii nu au ritmul pe care îl aveau înainte”, a spus Alex Maxim la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Lista posibililor adversari în Europa League pentru echipele din Liga 1! FCSB, singura care poate visa la grupe
  • De ce nu și-a făcut Mihai Bendeac testul pentru COVID-19 deși avea simptome! Actorul a explicat motivul. Video
  • Klaus Iohannis, pus la zid de presa din Germania: „Nu este vrednic pentru această onoare”
  • Viorel Cataramă nu e impresionat: „30.000 de morți nu pot justifica suspendarea drepturilor fundamentale”
  • FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…

„Vreau să rămân alături de staff-ul lui Marius Șumudică”

„Echipa a început deja antrenamentele, abia aștept să mă văd cu băieții și să revin pe teren. Cred că va fi destul de dificil, am auzit că la Beșiktaș sunt infectați vreo opt persoane, printre care și jucători.

Mi se pare imposibil să te antrenezi două săptămâni și să reiei campionatul după două luni de pauză. În Turcia se testează. Nu regret că am plecat de la Mainz, nu îmi doresc decât să termin campionatul aici în Turcia”, a continuat Alex Maxim.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

„Cluburile vor avea o discuție ca eu să pot să rămân încă două luni în Turcia. Mi-aș dori să continui alături de staff-ul lui Marius Șumudică, indiferent de locul unde vor ajunge.

Ne-am apropiat destul de mult în ultima perioadă, e o persoană cu care pot vorbi direct, apreciez sinceritatea și faptul că la dânsul cuvântul e cu adevărat cuvânt.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Până acum am vorbit doar cu Nicolae Dică, după acea perioadă nu am mai vorbit cu nimeni, însă îmi doresc să fac parte din lotul naționalei”, a mai spus mijlocașul român.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More