ALERTA! Nu ar mai fi bani de pensii și salarii. Ministrul Muncii a adresat zvonurile: „Mai bine încuiem ţara şi plecăm”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a adresat zvonurile apărute în spațiul public, conform căroranu ar mai fi bani de de pensii și salrii. Conform ministrului, Legea pensiilor va fi aprobată de Parlament săptămâna viitoare, urmând, mai apoi, să fie promulgată de președinte.

Zvonurile apărute recent în spațiul public, conform cărora nu ar mai exista bani pentru salarii sau de pensii au fost infirmate de ministrul Muncii, Marius Budăi:

„Atunci când o ţară nu-şi va mai putea plăti pensionarii, mai bine încuiem ţara şi plecăm. Săptămâna viitoare Legea pensiilor va fi introdusă în şedinţa de Birou Permanent pe ordinea de zi, să fie cerută pentru dezbatere pe ordinea de zi mai în faţă şi aprobată de Parlament. După cum am demonstrat de când am venit la guvernare, îmi aduc aminte că nu a contat că a fost sâmbătă, duminică sau chiar am venit şi din vacanţă parlamentară atunci când am avut de implementat ceva. Cu siguranţă, se va transforma în lege, va fi votată şi va înaintată către promulgare la domnul preşedinte. Se va întâmpla exact ce am promis în Programul de Guvernare, cu majorarea punctului de pensie, la 1.265 de lei în anul 2019″, a precizat ministrul.

Loading...

Recomandari