Alerta! Cosette Chichirau: Ca să nu se vadă, Guvernul vrea să treacă în maximă viteză proiectul prin Parlament. Calendarul propus de PSD este FĂRĂ PRECEDENT în ultimii 30 de ani.

Probleme IMENSE în bugetul pe 2019! Ca să nu se vadă, Guvernul vrea să treacă în maximă viteză proiectul prin Parlament. Calendarul propus de PSD este FĂRĂ PRECEDENT în ultimii 30 de ani. De exemplu:

O singură zi pentru ca parlamentarii să parcurgă toată documentația, să vină cu propuneri și să formuleze amendamente. Iar acea zi este DUMINICĂ.

Ședințe la comisii care încep seara (după ora 16:00) și sunt programate să se termine dimineața (la ora 10:00).

O singură oră de la terminarea dezbaterilor până la depunerea raportului (de unde rezultă că sunt pregătiți să respingă absolut toate propunerile Opoziției).

Cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor. Să treci fără pic de dezbatere cel mai important document și instrument al guvernării. Mă tem că toată această grabă este de fapt modul în care Dragnea, Vâlcov și Teodorovici vor să ascundă situația REALĂ din economia românească.

România se va face bine când bugetul va fi prezentat din timp, va fi discutat așa cum trebuie și va exista posibilitatea reală pentru toți parlamentarii să analizeze și să vină cu propuneri. Dezbaterea pe buget este, în orice țară din lume, cea mai importantă dezbatere de pe parcursul unui an. Așa că ea trebuie să fie reală, serioasă și responsabilă.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More