ALDE iese la atac după ce Dăncilă a devenit prezidențiabilul PSD. Varujan Vosganian: “Mă mir că vorbește despre responsabilitate”

ALDE iese la atac după ce Viorica Dăncilă a devenit prezidențiabilul PSD! Desemnarea președintelui PSD pentru alegerile prezidențiale i-a mirat pe colegii de guvernare de la ALDE, care spun că s-a încălcat astfel procedura desemnării prezidențiabilului! Varujan Vosganian a declarat că ALDE și-a pierdut încrederea în PSD, dar cu toate acestea guvernarea va merge mai departe.

ALDE iese la atac după ce Dăncilă a devenit prezidențiabilul PSD

Mai mult, vicepreședintele ALDE spune că niciun sondaj nu a dat-o favorită pe Viorica Dăncilă pentru a fi desemnată prezidențiabilă, iar ALDE va anunța în curând candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la președenție, potrivit Mediafax.

„Am sentimentul că PSD nu vrea să fie un actor important în această campanie prezidențială și să aibă alte priorități decât câștigarea fotoliului prezidențial. Mă mir că doamna Dăncilă vorbește de responsabilitatea în condițiile în care PSD și-a încălcat procedurile desemnării candidatului la prezidențiale. Niciun sondaj nu consideră că doamna Dăncilă are prima șansă.

ALDE iese la atac după ce Viorica Dăncilă a devenit prezidențiabilul PSD
ALDE iese la atac după ce Viorica Dăncilă a devenit prezidențiabilul PSD

ALDE îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la alegerile prezidențiale

Mâine (miercuri – n.r), în ședința ALDE, este aproape sigur că îl vom desemna pe domnul Tăriceanu candidat la prezidențiale. Tăriceanu e singurul care poate coagula voturi din mai multe partide și care are șanse reale în turul doi să îl învingă pe domnul Iohannis”, a afirmat Varujan Vosganian, marți, la Antena 3.

Vicepreședintele ALDE a adăugat că guvernarea va merge mai departe, însă partidul și-a pierdut încrederea în partenerul de caoliție. „Guvernarea merge înainte. Chestiunea e că noi ne-am pierdut încrederea în partenerul nostru PSD. Vor trebui garanții suplimentare, la restructurare”, a explicat Vosganian.

În opinia deputatului ALDE, Viorica Dăncilă a intrat într-o competiție pentru prezidențiale fără a fi legitimată de vreun sondaj de opinie.

„Personal nu am alt cuvânt decât nedumerire pentru că nu văd cum doamna Dăncilă, care e într-un proces de reabilitare care sincer mergea destul de bine, în ceprivește imaginea personală și PSD, intră acum într-o competiție pe care nu o legitimează niciun sondaj de opinie. PSD oricum are această problemă a unei oarecare izolări în spectrul politic, iar o candidatură a doamnei Dăncilă nu face decât să agraveze această poziție. Noi în Pro România vedem un aliat în susținerea domnului Tăriceanu la Președinția României”, a conchis Varujan Vosganian.

Articolul ALDE iese la atac după ce Dăncilă a devenit prezidențiabilul PSD. Varujan Vosganian: “Mă mir că vorbește despre responsabilitate” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More