Ai nevoie de FICAT BUN ca să-i faci față! Cât ALCOOL bea Regina Marii Britanii la cei 90 de ani

0 51

Regina Marii Britanii se laudă cu o sănătate de fier la cei 90 de ani deja împliniți. Asta se datorează  obiceiului său, de a consuma constant alcool, conform publicației ”Business Insider”.

Se pare că nici la 90 de ani, Elisabeta a II-a n-a renunțat la vreunul din păhărelele zilnice.

Așadar, mare amatoare de gin, regina bea în fiecare zi, înainte de masa de prânz, un pahar de gin cu  Dubonnet, un vermut, garnisit cu lămâie și gheață. La masă, monarhul se delectează cu un pahar de vin. Ai putea crede că asta e tot. Ei bine, nu! Seara, regina savurează un Martini sec și, înainte de culcare, sărbătorește ziua ce-a trecut cu o cupă de șampanie.

Adăugați la acest cocktail zilnic alcoolul oferit la dineurile la care participă, și o să ajungeți la un consum de cel puțin 42 de unități de alcool pe săptămână pentru cel mai important om din Marea Britanie. Și totuși, asta nu reprezintă decât jumătate din ceea ce obișnuia să consume mama ei, o mare iubitoare de gin. Cum Regina Mamă a trăit până la 101 ani, nu avem de ce se ne îngrijorăm în privința Elisabetei.

Din nefericire, ginul nu i-a purtat prea mult noroc Prințesei Margaret. După divorțul din 1978, sora reginei cade victimă alcoolismului, consumă mai multe sticle de gin și fumează până la trei pachete de țigări pe zi, ceea ce o trimite direct pe masa de operație, pentru o intervenție la plămâni. Prințesa se retrage din viața publică și își petrece cea mai mare parte a timpului pe Insula Mustique, în Caraibe, unde se stinge din viață, în urma unui accident vascular cerebral, la vârsta de 72 de ani.

Recomandari