Afacerea pusa la cale in R. Moldova. Tinerele isi pot „inventa” un iubit bogat, pentru a se lauda cu el pe Facebook

0 45

„Vrei ca iubitul sa fie gelos? Sau sa-ti impresionezi prietenele? Vino la noi pentru o sedinta foto cu masini de lux si bijuterii”. Asa este promovata o afacere „pusa pe roate” de patru studenti din Chisinau.

Oferta lor este pentru domnisoarele care vor sa arate ca traiesc ca niste vedete rasfatate, macar in pozele postate pe retelele de socializare.

Domnisoarele care nu au un iubit care sa le rasfete cu daruri scumpe pot crea, daca asta vor, macar iluzia unei astfel de vieti, folosindu-se de poze postate pe retelele de socializare.

Decorul, doua masina decapotabile, la alegere, un buchet cu 101 trandafiri rosii si cateva cutii de bijuterii, este asigurat de initiatorii afacerii, patru baieti, toti studenti in varsta de 20 de ani.

Pentru cateva sute de lei moldovenesti, clientele au la dispozitie zece minute, timp in care isi pot face oricat de multe fotografii doresc. In primele trei zile de cand au lansat afacerea, au avut sapte cliente, iar comenzile continua sa vina.

Cu un asemenea album foto, tinerele au ocazia sa-si impresioneze prietenele sau sa-si faca iubitii gelosi, dupa cum spun initiatorii afacerii.

Initiator afacere: „Fetele veneau cu propuneri gen daca avem vreun baiat frumusel, ca sa-l includa in poza. Sa se vada spatele la baiat, ca si cum e prietenul lor.

Intreprinzatorii merg la orice adresa din Chisinau unde sunt solicitati. Una dintre masinile de lux este inchiriata, cealata ii apartine unuia dintre baieti, care a primit-o de la parinti.

Recomandari