Adrian: „Nu-mi vine să cred că un popor care a dat lumii pe Nadia și acum pe Simona, are premier pe Viorica!?”

Doua femei sunt in prim-planul României. Simona Halep, după câștigarea trofeului de la Wimbledon, si Viorica Dancila, premierul României autoarea unor gafe memorabile si a unor Ordonanțe de Urgenta cu care a destabilizat sistemul judiciar.

Pe Facebook, Constantin Adrian Stuparu: „Nu-mi vine să cred că un popor care a dat lumii pe Nadia și acum pe Simona, are premier pe Viorica!?”

Viorica Dancila s-a remarcat prin numeroase gafe dar si prin faptul ca nu știe sa citească corect românește de pe foile scrise de consilieri.

Simona Halep a impresionat in finala de la Wimbledon dar si la dineul oferit in cinstea câștigătorilor.

Viorica Dăncilă, gafe cu și fără număr.

Viorica Dăncilă, gafe cu și fără număr.Trimite bâlbe de la TV pe site-ul nostru și noi te premiem: https://www.cronicacarcotasilor.ro/formular-balbe/

Gepostet von Cronica Carcotasilor am Donnerstag, 19. April 2018

Turneul Wimbledon 2019 s-a încheiat, duminică seara, cu Dineul Campionilor sau Balul Campionilor, o petrecere de gală la care participă toți câștigătorii competiției, care au și o sesiune de fotografii oficiale, potrivit Europa FM.

Simona Halep a optat pentru o rochie neagră, fără mâneci, cu un decolteu adânc.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More