Adrian Niculescu: „Mult iubită și stimată…Marina Almășan …De la înălțimea statutului dumneavoastră social, de mare realizator în Televiziunea Română, ați dorit să atrageți atenția șomerei Cristina Țopescu despre faptul că nu contează ce …”

0 57

Marina Almășan a vrut să-i dea o lecție publică Cristinei Țopescu pentru că a îndrăznit să o învețe pe premierul Viorica Dăncilă să-și citească discursurile corect. Mulți au sărit în apărarea Cristinei Țopescu.

Cristina Ţopescu s-a oferit să corecteze discursurile şi să o ajute pe Dăncilă să le verbalizeze pentru a evita „să ne mai facem de râs în faţa întregii Europe“. Jurnalista a precizat că ar face totul fără a avea vreo pretenţie financiară, potrivit Adevărul.

Pe Facebook,  Adrian Niculescu a scris: „Mult iubită și stimată…Marina Almășan,
Asistăm de câteva zile la o contră epistolară pe facebook între ilustra dumneavoastră persoană și necunoscuta Cristina Țopescu.

De la înălțimea statutului dumneavoastră social, de mare realizator în Televiziunea Română, ați dorit să atrageți atenția șomerei Cristina Țopescu despre faptul că nu contează ce pregătire intelectuală au conducătorii noștri, atât timp cât aceștia înfăptuiesc cu abnegație programul de guvernare al partidului. Asta după ce, în prealabil, Cristina cea fără de serviciu se oferise, cu titlu gratuit, să mediteze la limba română pe onoratul nostru prim-ministru.

În expunerea dumneavoastră de motive, ați înfierat strașnic, precum un vajnic apărător al ființei naționale, încercarea anonimei Cristina Țopescu de a ironiza într-un spirit vădit imperialist și retrograd pregătirea doamnei noastre apreciată profund atât la Videle cât și în Europa, Viorica Dăncilă.
Ați făcut apel la spiritul de femeie care a înfiat un copil și a câștigat simpatia tuturor românilor de bună credință. Sunt convins că nu ați avut loc să înșirați restul de 340.000 de românce care au înfiat un copil și nici soții aferenți. Nu de alta, dar pe acolo m-aș fi regăsit.

M-am regăsit însă în cea de-a doua epistolă scrijelită de dumneavoastră pe facebook, ca răspuns la postarea numitei Cristina Țopescu ce și-a motivat oferta pentru reeducarea doamnei Dăncilă la limba și literatura română, precum și la gramatică.

Conform Ceaiului de la ora cinci, o operă editorială care v-a făcut celebră și nu căsătoria cu Victor Socaciu așa cum insinuează unii, în România ar trebui să fie pace, liniște și eventual puțină muzică. Mai ales că, așa cum susțineți ”

Revoluția v-a făcut cadou libertatea cuvântului “. Îmi cer scuze să vă contrazic, întâmplător mă rătăcisem pe-acolo, dar nicidecum să vă condamn, însă Revoluția n-a fost un cadou. Un cadou cu peste 1500 de eroi și mult sânge? Poate o șansă ca dumneavoastră să vă puteți etala supremul talent nativ al exercitării unei meserii care să nu deranjeze pe nimeni.

Emisiunile dumneavoastră sunt un remediu eficace pentru șomaj, sărăcie, autostrăzi și inflație. Optimismul dumneavoastră arhicunoscut și încrederea că țara este pe drumul cel bun v-au dat dreptul să spuneți că toți cei care protestează în piețe s-au adunat în haite, sunt grobieni și gata să dea cu pumnul. Este mai mult decât evident că Mihai Șora, la 102 ani, are pregătirea necesară pentru a înfăptui asemenea fapte de natură să provoace indignarea cetățenilor cuminți ca și dumneavoastră. Să nu mai vorbim despre Dan Grigore, Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Florin Călinescu, Tudor Chirilă, Marius Manole și alții care sunt plătiți de Soros și pregătiți în tabere paramilitare. De acolo și obiceiul cu lanternele telefoanelor.

Doamna Marina Almășan, dumneavoastră aveți dreptate. Să-i pedepsim decent pe politicieni. La vot. Indiferent dacă vom vota în iad sau pe fundul oceanului civilizației. Să așteptăm sfârșitul cuminți.

Mă îndoiesc că răbdarea dumneavoastră vine din faptul că sunteți bugetară. Sau că susțineți social-democrația. Nicidecum. Așa cum sugerați, nu sunteți plătită pe măsura profesionalismului dumneavoastră.
În încheiere, vă urez succese în muncă și să duceți la îndeplinire sarcinile conducerii de partid și stat, sarcini ce vă vor asigura salariul cel puțin până în 2020.

Sărut mâna, Cristina Țopescu!
Nu, n-am greșit. Chiar nu vă salut, doamna Almășan! Sunt grobian și fac parte din haită. Iar textul de mai sus a fost o manipulare grosolană. Între timp, mi-a dat Soros salariul..
p.s.
si daca doresti te invit sa-l impartim,dintr-un spirit civic ce ma macina vizavii de voi astia ..bugetari ..hai ..seara faina sa ai ..”

Recomandari