Adolescentul care i-a spus „NU” lui Bill Gates. Tânărul a refuzat o ofertă de zeci de milioane de dolari

Un adolescent de 14 ani a avut curajul de a-l refuza pe cel mai bogat om al lumii. Băiatul a primit o ofertă de 30 de milioane de dolari din partea lui Bill Gates pentru invenţia sa.

Taylor Rosenthal, un adolescent de 14 ani din Statele Unite,  a inventat un distribuitor automat de produse de prim ajutor în caz de accident numit „RecMed”, titrează Agerpres. Tânărul a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a refuzat oferta de 30 de milioane de dolari făcută de miliardarul Bill Gates care voia să cumpere produsul. Taylor a realizat un dispozitiv automat pentru distribuţia produselor de prim ajutor după ce a constatat că în timpul accidentărilor de la meciurile de baseball, părinţii săi adesea nu aveau produse de prim ajutor.

Distribuitorul automat a costat 4.815 euro și a fost brevetat în culorile școlii la care învață adolescentul. El a primit un capital de investiție de 87.500 de euro și a refuzat să-și vândă invenția celebrului informatician Bill Gates, cofondatorul Microsoft, care i-a oferit 30 de milioane de dolari. Parcul de distracții Six Flags a comandat 100 de aparate „RecMed”, iar Taylor Rosenthal își va prezenta invenția la celebra bursă „TechCrunch Disrupt” de la New York.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *