Adolescentul care i-a spus „NU” lui Bill Gates. Tânărul a refuzat o ofertă de zeci de milioane de dolari

0 37

Un adolescent de 14 ani a avut curajul de a-l refuza pe cel mai bogat om al lumii. Băiatul a primit o ofertă de 30 de milioane de dolari din partea lui Bill Gates pentru invenţia sa.

Taylor Rosenthal, un adolescent de 14 ani din Statele Unite,  a inventat un distribuitor automat de produse de prim ajutor în caz de accident numit „RecMed”, titrează Agerpres. Tânărul a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a refuzat oferta de 30 de milioane de dolari făcută de miliardarul Bill Gates care voia să cumpere produsul. Taylor a realizat un dispozitiv automat pentru distribuţia produselor de prim ajutor după ce a constatat că în timpul accidentărilor de la meciurile de baseball, părinţii săi adesea nu aveau produse de prim ajutor.

Distribuitorul automat a costat 4.815 euro și a fost brevetat în culorile școlii la care învață adolescentul. El a primit un capital de investiție de 87.500 de euro și a refuzat să-și vândă invenția celebrului informatician Bill Gates, cofondatorul Microsoft, care i-a oferit 30 de milioane de dolari. Parcul de distracții Six Flags a comandat 100 de aparate „RecMed”, iar Taylor Rosenthal își va prezenta invenția la celebra bursă „TechCrunch Disrupt” de la New York.

Recomandari