Acum 30 de ani ROMÂNIA termina Olimpiada de la Los Angeles pe LOCUL 2, după SUA. Cum a distrus corupția sportul românesc?

0 17

Ce potențial uriaș irosit din cauza acestei clase corupte și incompetente de politicieni care a distrus tot ce se putea distruge în țara noastră! Faptul că o țară mică precum România a reușit la Olimpiada din anul 1984, de la Los Angeles, să bată toate forțele sportive mondiale, cu excepția SUA, spune multe despre gena românilor. De ce? Pentru că și atunci, ca și astăzi, concuram cu țări cu o populație de zeci de ori mai mare (vezi China sau SUA) și cu incomparabil mai multe resurse…

Ca și în cazul elevilor olimpici români și a inventatorilor români, care câștigă și astăzi aproape tot ce se poate câștiga în competițiile internaționale, gena bună a românilor a făcut ca atunci când condițiile o permiteau, să fie pe primele poziții mondiale și în sport.

Astăzi, vom fi norocoși dacă delegația României de la Rio se va întoarce cu 2 medalii de aur!!! Acum 32 de ani se întorcea cu 20 de medalii de aur…

De ce am ajuns aici? Pentru că aproape întreaga clasă politică a fost implicată în mod direct în distrugerea acestei țări, pentru că noțiunile de patriotism și mândrie națională au ajuns să fie considerate incorecte politic de slugile păpușarilor mondiali, pentru că românii și identitatea lor trebuie neantizate în malaxorul intereselor străine. Prin urmare, atât educația, cât și sportul au fost subfinanțate, distruse cu premeditare sau din incompetență.

Dar poate că ne vom trezi într-o zi și o să ne curățăm de mizeria care a prins cheag pe trupul acestei națiuni!

Așa arată clasamentul Olimpiadei de la Los Angeles 1984, reamintit pe Facebook de Octav Bibere:

unnamed

Recomandari