Actorul Brian Turk, cunoscut pentru rolurile din Carnivale și Beverly Hills 90210, a murit la 49 de ani

Brian Turk a pierdut lupta cu boala de care suferea. Actorul a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer în fază terminală. Brian Turk era cunoscut pentru rolurI importante din filme și seriale precum Carnival, American Pie 2 sau ER.

Actorul Brian Turk a pierdut lupta cu cancerul

Brian Turk a murit vineri, 13 septembrie, la vârsta de doar 49 de ani. Actorul care a jucat în mai multe filme și seriale cunoscute a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer în fază terminală. Din păcate, Brian Turk a pierdut lupta cu boala și a lăsAT în urma sa o soție îndurerară și un fiu de numai opt ani.

Actorul era cunoscut pentru rolurile din filme precum „American Pie 2”, „The Lost World: Jurassic Park”, „Crocodile Dundee in Los Angeles” sau „A.I. Artificial Intelligence”. De asemenea, Brian Turk a mai jucat roluri importante și în serialele „Beverly Hills 90210”, „Carnivale”, „ER”, „Boy Meets World”, „Criminal Minds” sau „NCIS”.

Serialul urma să fie reluat anul acesta
Un alt actor din Beverly Hills 90210 a murit anul acesta. Este vorba de Luke Perry. Sursa foto: ciao.ro

Un alt actor din „Beverly Hills 90210” a murit anul acesta

Brian Turk și Luke Perry au fost colegi de platou la filmările serialului „Beverly Hills 90210”. Actorul Luke Perry a murit în luna martie a acestui an din cauza unui accident vascular cerebral ischemic. Certificatul de deces obținut de publicația americană US Weekly arată că un cheag a blocat circulația sângelui într-o anumită regiune a creierului. Accidentele vasculare sunt destul de întâlnite la persoanele mai în vârstă. Actorul avea 52 de ani.

Potrivit medicilor, cauzele care pot produce la producerea accidentelor cerebrale sunt hipertensiunea arterială, colesterol ridicat, fumatul, consumul de alcool sau diabetul. Luke Perry a suferit un accident cerebral pe 27 februarie și a fost internat la spitalul „St. Joseph” din orașul Burbank, California. Câteva zile mai târziu actorul a pierdut lupa cu viața a fost declarat decedat în ziua de 4 martie. În ultimele clipe de viață i-au fost alături cei doi copii Jack (22 de ani) și Sophie (18 ani), dar și logodnica sa Wendy Madison Bauer.

Articolul Actorul Brian Turk, cunoscut pentru rolurile din Carnivale și Beverly Hills 90210, a murit la 49 de ani apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More