Actorii ies în stradă: Oana Pellea, Marius Manole și Florin Călinescu strâng semnături în campania ”Fără Penali”

Mai mulți actori, printre care Oana Pellea, Marius Manole, Maria Obretin, Florin Călinescu și Nicoleta Lefter, vor fi prezenți în fiecare zi, în perioada 18-25 iulie, în Piața Universității pentru a strânge semnături în sprijinul inițiativei cetățenești #FaraPenali.
 
Coordonatorul acțiunii este actorul Marius Manole, care precizează că demersul este unul strict civic și nu are legătură cu susținerea niciunui partid. el îi îndeamnă pe colegii din țară să-i urmeze exemplul. 
 

”Dragi colegi actori din București și nu numai, intenționez să organizez cu sprijinul celor care se ocupă de platforma #farapenaliinfunctiipublice o săptămâna de miercuri 18 iulie până miercuri 25 iulie în care actorii stau la Universitate și strâng semnături. Dacă doriți să-mi fiți alături, aștept un semn de la voi. Fac o listă și ne organizam pe zile .. cred că e necesar să facem asta. Țin să precizez că această inițiativă este una civică și Nu sprijină niciun partid!”, a anunțat Marius Manole, pe pagina sa de Facebook.
Actorii vor fi prezenți în Piața Universității între orele 17:00-20:00, începând de mâine.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More