Acest gospodar ştie cum să-şi transforme lotul într-o adevărată perlă. Nu vei găsi nicăieri o metodă mai simplă!

Designerii contemporani folosesc tot mai des pentru a[menajarea spaţiilor deschise aşa-numitele gabioane, care reprezintă elemente de decor în care rolul principal îl au pietrele. Popularitatea tot mai mare a gabioanelor se explică prin faptul că ele nu dăunează ecosistemului şi nu împiedică dezvoltarea vegetaţiei.

Gabioanele sunt foarte uşor de făcut de sine stătător. Pentru asta veţi avea nevioe de plasă metalică, pietre şi ceva timp şi imaginaţie. V-am pregătit pentru dvs. o selecţie de idei de amenajare a curţii cu ajutorul gabioanelor. Dar pentru început vă invităm să faceţi cunoştinţă cu o schemă simplă de creare a unui gabion.

Gabioane făcute acasă

1. Grătarul va arăta mult mai original şi se va înscrie uşor în designul curţii dacă îl veţi împodobi cu acest element de decor.

2. Un loc foarte confortabil pentru o cină de familie. Şi când te gândeşti că ai nevioe doar de plasă, pietre şi câteva scânduri… Iar pentru mai multă comoditate puteţi folosi şi pernuţe.

3. Ce ziceţi de o astfel de parcare? Mai ales că aşezând aici doar o masă şi câteva scaune ea poate fi uşor transformată în foişor.

4. O idee de nota 10! Acest copăcel va arăta minunat chiar dacă va fi înconjurat doar de asfalt.

5. Astfel de pereţi creează o ambianţă cu totul deosebită.

6. Faceţi un gabion de formă cilindrică şi aşezaţi în el un butoi cu apă. Câţiva peştişori ar completa de minune acest mini-lac decorativ!

7. Nu trebuie să depuneţi un efort imens pentru a zidi pereţii din cărămidă. Pentru garaj sau foişor această soluţie este ideală.

8. O idee splendidă pentru răzoare de flori.

9. Fundamentul gardului nu trebuie neapărat să conţină ciment!

10. Gabioanele folosite în calitate de gard sunt o soluţie elegantă şi funcţională. În afară de aceasta e foarte uşor să faci tot felul curbe pentru un efect estetic şi mai puternic.

11. O idee impresionantă de amanajare a terasei.

12. Încă un grătar uimitor de frumos.

13. Aceste băncuţe drăguţe nu vor fi doar un loc perfect pentru şezători, ci şi elemente de decor remarcabile în curtea dvs.

14. În acest fel puteţi crea şi sculpturi. Imaginaţia nu are limite!

15. Alte câteva idei de răzoare de flori.

Varietatea formelor şi culorilor pietrelor, dar şi flexibilitatea carcaselor metalice, fac din gabioane o soluţie de design universală. Transformaţi aspectul curţii dvs. cu ajutorul acestui artificiu modern şi original!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *