Aceasta este cea mai emotionanta reclama de Craciun. Un lucru neinsemnat poate fi cel mai pretios cadou. <3

0 19

Oricât de de neînsemnat ar fi, un cadou poate valora cât cea mai preţioasă piatră dacă este dăruit cu suflet. Acest filmuleţ ne dezvăluie acea magie incredibilă a Crăciunului şi cum putem face ca oamenii să fie fericiţi şi emoţionaţi cu prilejul acestei sărbători. Un bătrânel reuşeşte să-şi surprindă vecinii cu daruri simple, dar la momentul potrivit astfel încât poate juca minunatul rol al lui Moş Crăciun.

Bătrânelul din aceste imagini porneşte într-o misiune secretă de a-şi ajuta vecinii cu câteva lucruri utile şi drept răsplată primeşte un dar neaşteptat din partea băieţelului acestei familii care îi aduce aminte de sărbătoarea Crăciunului.

Privind cu multă atenţie prin geamul casei sale, bătrânul observă cum dintr-o întâmplare copilul vecinilor scapă cana de ceai a mamei lui. În scurt timp bunicul merge la magazin pentru a cumpăra una nouă, însă după cum vedem posibilităţile lui materiale sunt limitate. Atunci caută prin lucrurile pe care nu le mai foloseşte, găseşte o cană identică, după care plănuieşte o întâlnire în fata tomberonului de gunoi în momentul în care în apropiere se afla băiatul cu mama lui. Bătrânul îi dăruieşte cana femeii, dar nu fără a-i arunca băiatului o privire mai aspră.

În altă zi noii vecini găsesc în faţa casei un ventilator dăruit tot de bunicul care observase că le-ar fi de folos. În seara de Crăciun bunicul cel darnic primeşte drept răsplată pentru gesturile lui din partea băieţelului porţia de fursecuri şi paharul cu lapte destinate lui Moş Crăciun. Acum e rândul lui să-l privească pe furiş pe bătrânelul cel darnic. Emoţionant

https://youtu.be/sYPNA0D-TZI

Recomandari