Această concurentă a uimit întreaga sală. Iată cum a reuşit să obţină butonul auriu!

0 66

Un om care este făcut pentru scenă se cunoaşte de la depărtare! Acesta este şi cazul Sofiei Dossi, o tânără acrobată din Cypress, California, care a decis să participe la competiţia „America`s got talent” pentru a-şi putea manifesta talentul incredibil în faţa unei asistenţe numeroase. Ea a reuşit însă mult mai mult de atât, impresionând pe toată lumea încă de la primele exerciţii acrobatice.

Încă de când a păşit pe scena acestei competiţii de talente, Sofie Dossi a mărturisit cu multă sinceritate că vrea să împărtăşească întregii lumi pasiunea sa pentru acrobaţie. Cum era de aşteptat ea a uimit pe toată lumea mai întâi prin încrederea de sine pe care o avea. După ce şi-a început şi reprezentaţia toată asistenţa a rămas fără cuvinte…

Folosindu-se de un cerc suspendat tânăra a uluit pe toată lumea atunci când s-a ridicat de la sol susţinându-se numai cu capul de acesta. Şi mai impresionant era faptul că în tot acest timp ea a executat şi câteva rotaţii delicate. Nimic nu părea să poată echivala acest moment, însă această acrobată era decisă să facă istorie.

Recomandari