Accident teribil cu un ATV, din cauza vitezei prea mari. Un tânăr de 27 de ani a decedat pe loc

Un accident teribil în care a fost implicat un ATV a avut loc în Sighetu Marmației, în urma căruia un tânăr de 27 de ani a decedat pe loc.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Accident teribil cu un ATV, la Sighetu Marmației

În tânăr de 27 de ani a decedat în urma unui accident în care a fost implicat ATV-ul pe care acesta îl conducea, informează site-ul Observator.

Bărbatul a murit pe loc, potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Maramureș , după ce acesta s-a izbit cu un ATV într-o caroserie auto ce era parcată pe un trotuar. Incidentul a avut loc joi după-amiaza, pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmației.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Reprezentanții oamenilor legii spun că tânărul conducea cu viteză, de unde a și rezultat impactul puternic cu mașina parcată pe trotuar.

Bărbatul venea dinspre strada Iapa spre strada Avram Iancu din Sighetu Marmației, doar că la un moment dat a pierdut controlul ghidonului ATV-ului pe care îl conducea.

ADVERTISEMENT

Întrucât carosabilul era umed în urma ploilor căzute recent, tânărul de 27 de ani nu a mai putut redresa la timp vehiculul.

Drept urmare, impactul a fost devastator, iar bărbatul în cauză a fost proiectat într-o autoutilitară.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Tânărul de doar 27 de ani a decedat pe loc, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru el, iar ATV-ul a fost distrus în totalitate, au transmis polițiștii.

Reprezentanții IPJ Maramureș au mai anunțat că a în acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More