Accident rutier cu opt răniți în județul Galați. Un microbuz de persoane a fost implicat în eveniment. Video

52

Un grav accident rutier soldat cu opt răniți a avut loc, miercuri dimineață, pe raza comunei Fundeni, la Hanu Conachi, în județul Galați.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Accident rutier cu opt răniți în județul Galați

Conform Viața Liberă, accidentul rutier în care au fost rănite opt persoane s-a produs după ce un microbuz plin cu pasageri, care se îndrepta de la Galaţi către Tecuci, s-a ciocnit violent cu remorca unui tir.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferul vehiculului de transport persoane nu ar fi respectat distanţa regulamentară faţă de vehiculul de mare tonaj, aflat în faţa sa.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Din primele informații, șapte persoane aflate în microbuz, precum și șoferul în vârstă de 38 de ani, au fost rănite și au fost preluate de echipajele de la SMURD şi Ambulanţă pentru îngrijiri medicale, fiind ulterior transportate la spital pentru investigaţii.

”A fost întocmit dosar penal penal pentru vătămare corporală din culpă”

Pompierii de la Tecuci au fost și ei prezenți la fața locului și au fost nevoiţi să intervină cu maşina de descarcerare pentru a elibera una dintre victime, rămasă captivă în microbuz.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

”Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe durata intervenţiei echipajelor de urgenţă şi a cercetării la faţa locului, traficul pe DN 25 s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens de mers.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Un alt grav accident rutier s-a produs marți seară la ieșirea din Urziceni și s-a soldat cu moartea a două persoane și rănirea altor două. În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 67 de ani ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

Un tânăr șofer de 28 de ani a produs un accident extrem de grav pe o șosea din Botoșani. În noaptea de luni spre marți, în timp ce se afla într-o sesiune live pe Facebook, bărbatul a pierdut controlul mașinii sale și a rănit alte 6 persoane.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Recomandari