Accident cu opt victime în Satu Mare. Un microbuz s-a ciocnit violent cu o maşină

Un accident grav a avut loc în Satu Mare, luni seară, după cu un microbuz s-a ciocnit violent cu o maşină. În urma impactului puternic au rezultat opt victime.

Accident cu 8 victime în Satu Mare

Un accident grav a avut loc, luni seară, în Satu Mare. Accidentul s-a produs după ce un microbuz şi o maşină s-a lovit violent. În urma loviturii puternice opt persoane au fost rănite.

Tragicul accident a avut loc pe DN 19, între Ardud şi Madaras. Cele 8 victime sunt câte patru din fiecare maşină. Una dintre ele a refuzat transportul la spital.

Şapte victime, transportate la spital

Celelalte 7 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Toţi răniţii erau în stare conştientă, erau cooperanţi, însă prezentau traumatisme şi diferite contuzii de pe urma ciocnirii dintre cele două autovehicule.

La faţa locului accidentului au fost rimise două ambulanţe SMURD, precum şi şase ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

La accident au mai ajuns şi o autospecială de descarcerare, precum şi o autospecială de stingerea incendiilor. Traficul rutier a fost deviat pe mai multe alternative, potrivit Centrului Infotrafic.

De asemenea, poliția rutiera a închis total circulația în zonă. aceasta face cercetări pentru a vedea cauzele producerii accidentului.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More