ABERANT! Chirieac sustine ca bucurestenii au huiduit-o pe Simona Halep, nu pe Gabriela Firea

0 57

Analistul Bogdan Chirieac a declarat la postul de televiziune al PSD, Romania TV, ca huiduielile din Arena Nationala au fost adresate Simonei Halep, nu Gabrielei Firea.

Declaratiile lui Chirireac l-au enervat foarte tare pana si pe fostul presedinte, Traian Basescu. „Propaganda PSD in frunte cu Morsa Competenta (zis si analist Bogdan Chireac), a si inceput sa ne explice la RO-TV faptul ca n-am inteles bine si ca de fapt bucurestenii au fluierat-o pe Simona si nu pe Gabriela. Baga texte fara rusine Chireac, ca Simona nu ti-a bagat nici o fisa in gura. Ce urata este viata de tonomat bietule Chireac”, a scris Basescu pe Facebook.

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasata pe Arena Nationala pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orasului si o distinctie, dupa trofeul obtinut la Roland Garros, insa a fost primita cu huiduieli copioase.

In momentul in care a prezentat premiul, publicul a inceput sa o huiduie  fara incetare. Fluieraturile si huiduielile nu au incetat pana cand Firea nu a parasit terenul. A plecat la cateva secunde dupa ce si-a incheiat discursul.

Insa cand Simona Halep si-a inceput discursul, atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o indelung pe sportiva si i-a scandat numele incontinuu.

Recomandari