A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile Teleenciclopedia. Mesajul TVR

A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile emisiunii de cultură Teleenciclopedia. Televiziunea Română a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

A murit Mariana Zaharescu, fostă comentatoare Teleenciclopedia

Zaharescu s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Anunțul morții a fost făcut de TVR fără detalii suplimentare. Cel mai probabil, aceasta a murit de bătrânețe. Jurnalista și-a început cariera la la Radio, iar apoi a ajuns să fie cooptată de Televiziunea Română.

„Am participat la concurs si l-am câştigat. Cred că am fost aleasă datorită tinereţii mele şi a vocii pe care o am. Nu o luaţi ca pe o lipsă de modestie, însă am fost numită Vocea de aur. (…) Teleenciclopedia a fost şi este o emisiune foarte iubită de oameni. Este adevărat ca nu mai are aceeaşi afluenţă de telespectatori, dar este încă urmărită“, declara Mariana Zaharescu despre începuturile ei în televiziune, notează adevărul.ro.

a murit mariana zaharescu
Jurnalista a decedat la vârsta de 87 de ani. Sursa foto: adevărul.ro

TVR: „Suntem mai săraci”

Teleenciclopedia a fost una dintre cele mai de succes emisiuni, iar printre persoanele care comentau sau comentează documentarele realizate de TVR se numără Ion Caramitru, Adela Mărculescu, Petru Mărgineanu, Lucia Mureșan, Florian Pittiș, Silviu Stănculescu, Sanda Țăranu și Traian Stănescu, printre alții.

„Suntem mai săraci. Doamna Mariana Zaharescu, una dintre vocile „Teleenciclopediei“, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace“, este mesajul trist prin care TVR a făcut anunțul morții comentatoarei.

Articolul A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile Teleenciclopedia. Mesajul TVR apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More