A murit Cristian Țopescu

0 55

Celebrul comentator Cristian Țopescu a încetat din viață, la 81 de ani! Cristian Ţopescu se afla internat la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost adus de urgenţă, marţea trecută. Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

El era internat la terapie intensivă. Decesul a survenit la ora 16:00.

Cine a fost Cristian Topescu: 

Cristian Țopescu (n. 26 martie 1937, București – d. 15 mai 2018 , Bucuresti) a fost un comentator sportiv și politician român. Este tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu.

În urma unui decret semnat de către președintele României, Traian Băsescu, din 25 octombrie 2007, colonelul în retragere Cristian Țopescu a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu o stea).[1]

În urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, a fost ales senator de București din partea Partidului Național Liberal, alături de Crin Antonescu.

A murit in data de 15-05-2018 .Fostul comentator sportiv, licențiat al Institutului de Educație Fizică și Sport (1970), Țopescu suferea de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.

Recomandari