A „ascuns-o” de ochii tuturor! Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Darren Cahill, Victoria

0 42

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, este cunoscut pe toate meridianele, însă puţine lucruri sunt ştiute despre cea care i-a furat inima acum mai bine de un sfert de veac. Victoria, soţia sa, este în continuare o femeie extrem de atractivă, iar australianul nu pierde niciun moment din timpul său liber pentru a-l petrece alături de ea şi de cei doi copii.

Căsătorit de 26 de ani cu Victoria, Cahill are doi copii, Tahlia si Benjamin. Victoriei nu îi place să fie în centrul atenţiei şi niciodată nu îl însoţeşte pe soţul său în turnee. Ea are o sală de pilates pe care o administrează, iar asta se vede perfect în fizicul său.

Darren locuieşte cu familia în Statele Unite, în Las Vegas (Nevada), însă cuplul are o reşedinţă şi la Adelaide, Australia.

A renunţat la Federer pentru soţie

În timpul Indian Wells 2009, Tony Godsick, agentul elveţianului, ajunsese la un acord de principiu cu antrenorul. Cei doi chiar merseseră împreună într-un cantonament de nouă zile, la Dubai, şi se înţeleseseră de minune.

Doar că, pe ultima sută de metri, chiar înainte de a se face anunţul oficial, Darren s-a răzgândit. Asta pentru că soţia sa, Victoria, trăia în Las Vegas, şi i s-a părut că îşi va neglija complet familia dacă apelează la un asemenea job, full-time. În momentul respectiv, cei doi copii ai săi, Tahlia Cahill şi Benjamin Cahill aveau doar 4, respectiv 7 ani, iar Darren a vrut să le fie aproape.

„Darren e un om minunat, are o personalitate fantastică şi ar fi fost un adevărat dar pentru Roger. Dar nu a vrut să călătorească atât de mult, are o familie tânără şi vrea să le stea aproape”, a explicat Tony Godsick.

Cu o lună şi ceva înainte de acel episod, actualul antrenor al Simonei demisionase din postura de tehnician al echipei de Cupa Davis a Australiei tocmai pentru a fi aproape de familie. El a rămas ulterior o perioadă comentator pentru ESPN şi a făcut parte dintr-un program al Adidas, loc în care a şi cunoscut-o pe sportiva noastră.

În ultimii ani, soţia a înţeles că Darren respiră pentru tenis şi chiar ea l-a sfătuit să îşi urmeze visul, chiar dacă asta înseamnă că se vor vedea mai rar.

Cahill colaborează cu Simona Halep din 2015, fiind în spatele titlului acesteia de la Roland Garros 2018, dar şi a urcării acesteia pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia WTA. În trecut, el a făcut din Agassi cel mai în vârstă număr unu mondial din era Open, record doborât abia anul acesta, chiar de marele Federer.

Recomandari